Известие

Collapse
No announcement yet.

Казанче за течноста на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JACCOMO
    супер удобно се сипва течноста обаче.... ако нямаш фуния спокойно можеш да си е**ш майката !
    Хахах смаза ме направо с това изречение. На 155 също става голямо уливане докато напълниш .
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Аз съм си купил за тази цел една фуния за 80 стинки и си я нося в багажника. Къв е проблема, не разбирам.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Като цяло никакъв, но като сложиш, куфарчето с инструменти за основен ремонт на пътя, двг. масло, хидр. масло, антифриз, спир. течност, евентуално и течност за чистачки за доливане, пожарогасител, аптечка, крик, рез. гума, триъгилник, по закон (май) и 3 бр. одеяла (може и нещо да съм пропуснал) остава и фуния да сложа да ми тропурка на всеки завой в багажника. Къде ще му излезе края така .
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Има по лесен начин просто си взимате течност в пликчета пригодени за наливане в такива казанчета, като например в Шел има със сигурност, и аз не се оливам :P :P

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            Има по лесен начин просто си взимате течност в пликчета пригодени за наливане в такива казанчета, като например в Шел има със сигурност, и аз не се оливам :P :P
            Да
            И от личен опит мога да кажа, че тази на Шел е супер!
            Измива отлично, не се повишава вискозитета и при много ниски температути, не се маже по стъклото и мирише много приятно!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Освен това се разрежда и с вода, аз лично си правя 50/50 разтвор и дори така никога не съм имал проблеми със замръзване на течността или недомиване на стъклото

С пригодените пликчетата с "цицка" от Шел наистина няма грижи и при наливане и при употреба. Който иска да си разрежда и с вода - също е лесно, защото от малко пластмасово шишенце се сипва винаги успешно и без оливане. Старите класически туби обаче ги забрави!
              Alfa 156 1.8 TS '99
              --------------

Comment

Working...
              X